Syvlia van der Werff voedingscoach

Over Sylvia

Sylvia met gezin

Ik weet hoe het is...

Mijn naam is Sylvia Amesz- van der Werff en samen met mijn man Justin en onze zoon Otis (2019) ben ik woonachtig in Nijkerk.

Ik ben, vol enthousiasme, vanuit mijn eigen praktijk werkzaam als kindervoedingscoach. Het is mijn missie om bewustwording te creëren bij ouders en kinderen op het gebied van gezonde voeding en wat voeding met je lichaam en geest doet.

Ik begeleid gezinnen graag bij het maken van gezonde keuzes, zodat kinderen gezond en energiek mogen opgroeien. Middels consulten, waarbij we met praktische tips en aanpassingen aan de slag gaan, werken we aan de hand van lekkere en eenvoudige recepten samen om een gezonde voedingsstijl te ontwikkelen welke bij het gezin past en waarbij gezellig samen aan tafel eten centraal staat.

"We hebben een vliegende start bij Sylvia gemaakt."

Elk kind verdient een gezonde start, want daar hebben ze de rest van hun leven profijt van.

Door middel van een op maat gemaakt plan help ik jouw gezin, zodat jouw kinderen gezonder, gelukkiger en energieker worden.

Passie voor voeding is mij met de paplepel ingegoten; opgegroeid in een horeca ondernemersgezin waar eten en gezamenlijk tafelen een centrale rol vervulde. Mijn eigen ontdekkingstocht naar pure en natuurlijke voeding ben ik gestart tijdens mijn zwangerschap van onze zoon Otis.

Eten werd voor mij op dat moment, vanwege aanhoudende ziekte, letterlijk een middel om te overleven. Tijdens het herstelproces nadien ben ik mij hier verder in gaan verdiepen. Gaande weg ontdekten we binnen ons gezin dat het niet moeilijk is om te koken met eerlijke, verse en biologische producten. Samen beleven we veel plezier aan het koken en geeft het voldoening om te weten dat we op deze wijze goed voor ons lichamen zorgen.

Vanaf het moment dat Otis zijn eerste vaste hapjes mocht eten startte een nieuw pad binnen mijn ontdekkingstocht. Ik kwam tot de conclusie dat er bijzonder weinig transparante informatie beschikbaar is over wat nu echt gezonde voeding voor kinderen is, wat de gezondheidseffecten van voeding kunnen zijn en vooral hoe je hier als (jonge) ouder op een goede manier mee om kan gaan

Deze periode heeft mij geïnspireerd het roer volledig om te gooien. Na ruim 12 jaar lang werkzaam geweest te zijn in de bancaire sector heb ik de keuze gemaakt mijn hart te volgen. Ik heb de erkende opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy met succes afgerond en doe nu wat mij echt gelukkig maakt; gezinnen en kinderen helpen een goede basis te leggen qua leefstijl & voeding hetgeen hen profijt geeft voor het verdere leven. Met de ambitie om vanuit dit uitgangspunt bij te dragen aan een gezondere samenleving.

Zo groeit mijn passie voor gezondheid, gezonde voeding en leven uit tot mijn missie.

De opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy is geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen – KTNO en erkend door vakverenigingen BATC, MBOG en NVST.

Kindervoedingscoach

Plan een kennismaking